TRIMBLE SX10

Forradalmi megoldás egyetlen mérőállomásban
A Trimble SX10 szkenner mérőállomás újradefiniálja a mindennapi felmérési eszközök képességeit a világ leginnovatívabb megoldásával, a földméréssel, mérnökgeodéziával és szkenneléssel foglalkozó szakemberek számára.

A Trimble SX10 megváltoztatja a terepi munkavégzés módját!
Ez az új, sokoldalú megoldás képes a nagy sűrűségű 3D szkennelt,- a fokozott Trimble VISION képalkotási,- és a nagy-pontosságú mérőállomással mért adatok gyűjtésére, ezek bármilyen kombinációjában, lehetővé téve, hogy csak azokat rögzítse, amire valóban szüksége van, így spórolva Önnek időt és pénzt, minden egyes projektjében.

A Trimble új Lightning 3DM lehetővé teszi az SX10 számára, hogy együtt hajtsa végre mérőállomásos méréseket, illetve a nagy sebességű 3D-szkenneléseket, így biztosítva a valaha volt legmagasabb szintű felmérési teljesítményt.
A rendszer tervezése olyan megbízható alapoktól indult, mint a MagDrive, illetve SurePoint technológiák. Ezeket kombinálva olyan új megoldásokkal, mint a fejlett Autolock, teszik lehetővé az SX10 számára, hogy a maximális megbízhatóságot, teljesítményt és adatrészletességet nyújtsa.
Az SX10 teljes integrációja a Trimble Access és Trimble Business Center szoftverekkel biztosítja a jól ismert és hatékony geodéziai munkamenetet, megnövelve felhasználóik sebességét.

3D szkennelés, ami minden szempontból kiemelkedő
A Trimble SX10 akár 26.600 Hz sebességgel, nagy pontossággal hajtja végre a sűrű 3D szkennelést, teljes, akár a 600 méteres hatótávolságban. A Trimble SX10-zel pontfelhő adat kerül rögzítésre, majd automatikus illesztésre a geodéziai munkafolyamat során. Függetlenül attól, hogy teljes dóm szkennelést hajt végre, vagy egyszerűen földmérési adatait egészíti ki egy adott területen a szkenneléssel, biztos lehet benne, hogy minden információ pontosan az Ön felmérési koordináta rendszerébe kerül.

VISION, ami még jobb, mint valaha
Az egyedülálló Trimble VISION technológia beillesztése a Trimble SX10-be, sokkal erőteljesebbé teszi a
felmérés élő videóképekkel való vezérlését a kezelőn, mint eddig valaha, valamint a szolgáltatások széles spektrumát biztosítja a terepen készített fényképekből.
Az SX10 használatakor már a kezdetektől érezni fogja, hogy ez bármilyen beállításban egy új, magasabb szintű teljesítményt tesz lehetővé. Ide értve például egy teljes dóm panorámájának három percnél kevesebb ideig tartó elkészítésének lehetőségét is.
Ezt biztosítják a különböző képalkotási és felbontási képességek variációs szintjei is, akár a munkaterületet szeretné dokumentálni, vagy további vizuális részleteket kíván rögzíteni DR (prizma nélküli) észleléseihez.

Hozza ki a legtöbbet terepi adataiból, a TBC segítségével!
Visszatérve az irodába, a Trimble Business Center lehetővé teszi a Trimble SX10 adatok teljes integrálását projektjeibe, a piacvezető felmérési irodai szoftverben jól ismert munkafolyamatok alkalmazásával.
Fokozott pontfelhő kezelés, automatizált kiértékelés és átjárhatóság a vezető CAD és GIS szoftvercsomagokhoz biztosítja, hogy Ön ki tudja elégíteni a legkifinomultabb megrendelői igényeket is.

Páratlan megbízhatóság – Egyedülálló teljesítmény
A Trimble SX10 szkenner mérőállomás egy új standardot állít fel a megbízhatóságnak, a terepi képességeknek és a teljesítménynek. Akár egy tipikus munkáján dolgozik, akár a legnagyobb kihívású felmérési feladatán, az SX10 biztosítéka annak, hogy Ön mindent meg tud csinálni és mindent jól tud megcsinálni.

 

Kategóriák , Címke