1. Főoldal
  2. »
  3. Termékek
  4. »
  5. Szoftverek
  6. »
  7. TRIMBLE Business Center – Irodai szoftver földmérők számára

TRIMBLE Business Center – Irodai szoftver földmérők számára

A Trimble® Business Center® egy moduláris felépítésű, CAD alapú un. field-to-finish irodai szoftver, mely támogatja a földmérőket nagy megbízhatóságú mérési adataik kezelésében, CAD eredménytermékek létrehozásában, valamint biztosítja adataik végigkövethetőségét a projektek teljes életciklusa alatt.

Survey CAD szoftver

A TBC® Survey CAD® szoftver testre szabható sablonokkal, egyszerűen kezelhető eszköztárral és fejlett plottolási funkcionalitással rendelkezik. Nem meglepő, hogy népszerű a geodéták között, hiszen kiválóan optimalizálja az út,- és vízépítési munkafolyamatokat, illetve automatizálja a keresztszelvény rajzolást.
Hozzon létre projekteket koordináta rendszerek és geoid modellek széles választéka segítségével! Importáljon bármilyen meglévő raszter és vektor adatot projekttervezéskor szükséges ajánlattételi becslésekhez!
Alkalmazzon jellegkódokat, jelenítse meg és mentse felmérési terveit különféle CAD, illetve GIS formátumokba!

Hálózat kiegyenlítés

A TBC® széleskörű utó-feldolgozási lehetőséggel rendelkezik, támogatva az olyan adatforrásból származó információk kezelését, mint a digitális szintezők, mérőállomások, illetve GNSS vevők. Erőteljes számítási motorja lehetővé teszi sokszögvonal, illetve hálózat kiegyenlítését. Dolgozza fel statikus GNSS észleléseit a Trimble® utókiértékelő motorjával a még megbízhatóbb pozíciókért! Egyenlítsen ki, vagy hozzon létre hálózatokat GNSS, mérőállomásos vagy szintezési észleléseiből!

Felületmodellezés

Tervezhet, létrehozhat, kiértékelhet felületmodelleket, illetve azokból eredményterméket generálhat a Trimble® Business Centerrel®. Tisztában vagyunk vele, hogy mire van szüksége egy földmérőnek a hatékony 3D felületek kezeléséhez, mit vár el egy ilyen munkarésztől, így a szakágra szabott eszközkészlettel ezt a feldolgozási lépést is könnyedén integrálhatja mindennapi feladataiba.
Generáljon automatikusan domborzatmodellt és számítson térfogatot!
Hozzon létre felületeket és szintvonalrajzot, pontokból és törésvonalakból a pontos terepmodellhez!

Pontfelhő eszköztár

Legalább annyi geodéta dolgozik manapság pontfelhőkkel, mint hagyományos 2D és 3D adatkészlettel. A TBC® képes ezeket kombinálni egymással egyetlen projektben, illetve akár különböző projektekben. Támogatja a 3D pontfelhő analízist, adat tisztítást, szerkesztést és feldolgozást. Egyedülálló eszköztár teszi lehetővé 3D geometria és tulajdonságok kinyerését a pontfelhőkből, CAD modellek előállításához.
Generáljon a pontfelhőkből 3D domborzat modelleket térfogatszámításokhoz és tervezésekhez!
Importáljon és integráljon bármilyen Trimble® műszerből származó pontfelhőt egyéb adattal!

Kategória Címke