STONEX S980 GNSS vevő

Stonex S980 a legújabb Stonex GNSS vevő, amely új tulajdonságokat, könnyítéseket és lehetőségeket nyújt a terepi földmérőknek.

Tökéletes bázis, kiugró dőléskompenzációs teljesítmény

Stonex S980 a legújabb Stonex GNSS vevő, amely új tulajdonságokat, könnyítéseket és lehetőségeket nyújt a terepi földmérőknek.

Több műholdrendszer

Stonex S980, mind a 555 csatornájával a lehető legjobb megoldást nyújtja centiméter pontossággal (GPS,GLONASS,BEIDOU,Galileo,SBAS). Minden műhold jel vételére alkalmas!

Kapcsolatkezelés

Az S980 minden fontos kapcsolattal rendelkezik, beleértve a Bluetooth -t, WiFi-t, GSM és UHF rádiót (Tx/Rx) modemet is.

Web UI kezelés

A vevő beállításai, inicializálása, adatletöltés történhet   tabletre, mobiltelefonra a WiFi képesség miatt.

Ferdeség kompenzálása, IMU

60⁰-os dőlésig lehet pontosan mérni! A beépített kompenzátor a bot ferdeségét (nagyságát és irányát) kompenzálja, anélkül mérhetünk, hogy nem tökéletesen függőleges az antennabotunk!

Elektronikus libella

Mérhetünk gyorsan, anélkül, hogy mereven függőlegesen tartanánk az antennabotot! A műszer követi a mozgásunkat és mérés alatt az adatok alapján kompenzál.

Intelligens telep

Stonex S980 rovert beépített nagy kapacitású (13 600mAh) teleppel szállítjuk.

Strapabíró tervezés, IP67 védelem

A nagyon jó ütésállóság IP67 környezettűrési mutatókkal, garantálja, hogy a legnehezebb körülmények között is dolgozni tudjunk!

„Statement by the Jury:

This GNSS receiver skilfully combines sophisticated technology with a robust exterior, making it excellently suited for industrial applications.

Red Dot Design Award”

(A zsűri nyilatkozata: Ez a GNSS vevő ügyesen ötvözi a kifinomult technológiát a robusztus külsővel, így kiválóan alkalmas ipari alkalmazásokra. Red Dot Design Award)

Kategória Címke